Sunkvežimių variklių smulkus arba kapitalinis remontas

Mūsų teikiamos paslaugos apima variklių smulkų arba kapitalinį remontą, specializuojantis sunkvežimių ir vilkikų segmente. Siekiame užtikrinti, kad jūsų transporto priemonės variklis veiktų efektyviai, patikimai ir atitiktų aukščiausius pramonės standartus. Mūsų kompetencija apima visų rūšių variklių, įskaitant dyzelinius ir benzininius, remontą ir priežiūrą.

Kapitalinis remontas yra rekomenduojamas, kai variklis patiria rimtus veikimo sutrikimus arba yra stipriai nusidėvėjęs. Kapitalinis remontas apima variklio išardymą iki paskutinės detalės, visų dalių patikrinimą, nusidėvėjusių ar pažeistų dalių keitimą ir galiausiai – variklio surinkimą atgal, užtikrinant, kad jis veiktų kaip naujas.

Jei jūsų sunkvežimio ar vilkiko variklis reikalauja profesionalaus remonto arba norite atlikti profilaktinę priežiūrą, nedvejokite susisiekti su mumis.

Kitų teikiamų paslaugų sąrašas

Susisiekite su mumis

Mūsų patyrusių specialistu komanda yra pasiruošusi jus pakonsultuoti apie mūsų teikiamas paslaugas, susisiekite jau dabar!

UAB ,,Kelio servisas Panevėžyje“ Tel.+370 699 346 72
UAB ,,Kelio servisas Šiauliuose‘‘ Tel.+370 652 413 69
UAB ,,Kelio servisas Utenoje“ Tel.+370 656 743 94

Mūsų kompetencija apima visų rūšių variklių – įskaitant dyzelinius ir benzininius, remontą ir priežiūrą.

Kapitalinis remontas yra rekomenduojamas, kai variklis patiria rimtus veikimo sutrikimus arba yra stipriai nusidėvėjęs. Tai apima variklio išardymą iki paskutinės detalės, visų dalių patikrinimą, nusidėvėjusių ar pažeistų dalių keitimą ir galiausiai variklio surinkimą atgal, užtikrinant, kad jis veiktų kaip naujas.

Jei jūsų sunkvežimio ar vilkiko variklis reikalauja profesionalaus remonto arba norite atlikti profilaktinę priežiūrą, nedvejokite susisiekti su mumis. Mūsų kontaktinė informacija: 

UAB ,,Kelio servisas Panevėžyje“
Tel.+370 699 346 72

UAB ,,Kelio servisas Šiauliuose‘‘
Tel.+370 652 413 69

UAB ,,Kelio servisas Utenoje“
Tel.+370 656 743 94

 

Taip, mes suteikiame garantiją atliktiems variklio remonto darbams, užtikrindami aukščiausią paslaugų kokybę ir patikimumą.

Variklio kapitalinio remonto trukmė priklauso nuo konkretaus variklio būklės ir darbo apimties. Mes stengiamės darbus atlikti kuo greičiau, tačiau siekiame užtikrinti aukščiausią kokybę ir patikimumą.

Taip, be variklio remonto, mes taip pat atliekame profilaktinę priežiūrą, siekiant užkirsti kelią rimtesniems gedimams ir užtikrinti jūsų sunkvežimio ar vilkiko sklandų veikimą.